Kommande Retreats

Kontakta för mer information och bokning
info@yogawithfia.com
+46 (0)739 89 88 68

Kontakta för mer information och bokning
info@yogawithfia.com
+46 (0)739 89 88 68

Programen

Ni anländer med tåget som rullar in i Åre vid tretiden. Vi hämtar er vid tåget och kör er till vårt vackra hus “Ängarna 310” i Åre. Ni hälsas välkomna av oss och vi pratar ihop oss om kommande dagar, sen checkar ni in på era rum. Efter kockens goda mellanmål promenerar vi till Tegefors för lite luft och motion. När vi kommer tillbaka till huset så minglar vi med varandra och lagar gemensamt middag som leds av kocken. När middagen är klar så finns tid att njuta av bastu och jacuzzi och av varandras sällskap medan kvällens lugn infinner sig. Kocken följer er alla dagar och serverar er god och näringsrik mat. “Yoga with Fia” inleds dagen därefter i huset. På en av kvällarna är det utomhusyoga vid strandkanten av Åresjön inkluderad vedeldad bastu och dopp i sjön för den som vill. Mer specifikt program kommer i ett personligt mail från Fia till deltagarna. Fia kommer att leda er genom dessa dagar på ett ytterst professionellt sätt med fingertoppskänsla för just era behov. Söndag är hemresedag och tåget avgår 15.50. Innan hemresa så summerar vi och utvärderar i samband med en välsmakande lunch.

Det som ingår är 
- Lakan & handdukar 
- Boende
- Helpension (frukost, lunch och lunchlådor och middag) 
- 3 dagar yoga med yoga instruktören "Yoga with Fia"

Sovrum & priser På Ängarna erbjuder vi alla våra rum, oavsett storlek eller stil, till samma förmånliga pris. Ett singelrum kostar 7500 kr och ett delat rum går för 5900 kr. I dessa priser ingår maten, yogan, transfer från Åre tågstation samt lakan. Passa på att boka nu för att säkerställa ditt önskade rum!

Vill du boka ett Retreat för privat grupp eller ditt företag kontakta oss för offert.

Ingen tidigare erfarenhet behövs. "Yoga with Fia" kommer att leda er genom dessa dagar på ett ytterst professionellt sätt med fingertoppskänsla för just dina behov.

1.Penthouse

På översta våningen hittar du vårt största sovrum med en walk-in-closet. Rummet erbjuder 2 sovplatser med två separata 110 cm breda sängar som kan antingen kombineras till en bekväm dubbelsäng eller användas separat för individuell komfort

 

 

 

2. Balkongrummet

På mellersta våningen väntar ett balkongrum som har en imponerande takhöjd på 4 meter och en privat balkong. Här erbjuds 2 sovplatser med två separata 90 cm breda sängar som kan konfigureras antingen som en dubbelsäng eller användas separat för att skapa en privat atmosfär

 

 

 
 
 
3. Dubbelrummet

På mellersta våningen finner du även detta lite mindre och enkla dubbelrum. Rummet erbjuder en 90 cm bred säng och en något större 120 cm bred säng, bra för en avkopplande vistelse. Passar dig som vill dela rummet.

 

 

 
 
 
4. Ekrummet

På nerdersta våningen finner du detta dubbelrum. Här erbjuds 2 sovplatser med två separata 90 cm breda sängar som kan konfigureras antingen som en dubbelsäng eller användas separat för att skapa en privat atmosfär

 

 

 
 
 
5. Pärlan/Pärlugglans rum

På nedre våningen finner du vårt mysiga och minsta dubbelrum med två charmiga fönster. Namnet som inspirerats av pärlugglans bo som liknar det runda fönstret. Rummet erbjuder 2 sovplatser med två separata 90 cm breda sängar som kan anpassas som en bekväm dubbelsäng eller användas separat. Observera att det kan vara lite trängre mellan sängarna här, så vi rekommenderar att ni är bekanta eller inte är blyga. Men det kan också bli en perfekt chans att bli bättre vänner!

 

 

 
 
6. Kojan

På nedre våningen finner du rummet “kojan” som har två våningsängar för 4 personer. Observera att bilden inte exakt återspeglar rummet då singelsängen på bilden kommer att bytas ut mot en våningssäng lik den på bilden.

 

 

 
 
 
7. Sovsalen 35kvm

I sovsalen kan du boka för upp till 6 personer eller välja att boka ensam. För de som bokar ensam finns en bekväm bäddsoffa tillgänglig, placerad i en alkov av rummet för att ge dig en avskild och privat plats att koppla av i. Observera att efter klockan 20.00 så stängs salen för gemensamma aktiviteter och du och dina rumskamrater får njuta av ert privata rum

 

 

Packlista
- Yogamatta, flisfilt
- Vandrarskor ingångna
- Lakan och påslakan eller sovsäck
- Badkläder
- Anteckningbok och penna
- Träningskläder
- Oömma kläder (framför brasa)
- Varma flis, varm jacka & byxor el lik
- Bok
- Termos ca 1 liter
- Tom matlåda (för att ha lunch i)

Under vandring
- Kåsa
- Sittunderlag
- Liten dagsryggsäck
- Pannlampa

Tack vare vårt samarbete mellan vår erfarna kock och yoga-instruktör, har vi skapat en meny specifikt anpassad för detta retreat. Du kommer att få uppleva smakfulla måltider designade för att främja både din hälsa och energi. Oroa dig inte för att behöva lämna bordet hungrig - maten är planerad för att tillfredsställa alla dina sinnen och i många fall även stilla eventuellt sötsug. Om du har allergier eller följer en specifik diet, till exempel vegan, meddela oss så att vi kan planera och anpassa måltiderna efter dina behov.

Vi erbjuder hämtning och lämning vid Åre tågstation. Det är bara att meddela oss dina ankomst- och avgångstider så ordnar vi med smidig transport till och från vår retreatplats

Vi vet att många tycker bäst om sin egen utrustning, så vi rekommenderar att du tar med din om det är möjligt. Men om du inte har en eller inte kan ta med din så har vi utrustning tillgänglig att låna. Om du behöver låna utrustning, vänligen meddela oss i förväg så vi kan se till att allt är ordnat för dig när du anländer.

Namnet säger allt - vårt hus, 'Ängarna 310', ligger på just den adressen. Beläget endast fyra kilometer väster om Åre, finner du oss lätt längs den gamla vägen.

Vi erbjuder generöst med parkeringsutrymme, med plats för upp till 10 bilar, vilket gör det bekvämt för de flesta att ta sig hit med bil. Dessutom finns det två elbilsladdare tillgängliga för de som reser grönare. Vi uppskattar att du delar med dig av dina reseplaner till oss, så att vi kan förbereda oss bäst möjligt för din ankomst

Om du vill boka ett retreat för en privat grupp eller ett företag, kontakta oss för att få en skräddarsydd offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse

Jacuzzi utomhus
Bastu
Utekök
Wifi

Under vårt 3-dagars retreat finns det möjlighet för egna utflykter, även om tiden är något begränsad. Om du önskar mer utrymme för egen tid och utflykter, rekommenderar vi vårt 6-dagars retreat. Detta program inkluderar två hela dagar som är speciellt avsedda för egna äventyr. Så om du vill ha större möjlighet att planera egna utflykter, överväg att boka vår 6-nätters retreat.

Dina preferenser är viktiga för oss, och vi strävar efter att tillgodose dina behov. Vi erbjuder både könsuppdelat och mixat boende för delade rum. Efter att du har reserverat din plats kommer vi att ha en dialog med dig för att förstå dina preferenser och hitta den bästa rumslösningen för dig. Vi ser fram emot att skapa en bekväm och passande boendemiljö för ditt retreat.

Den rekommenderade flygplatsen är Östersund, vilket ligger i ca 10 mil från Retreatet och har bra transfermöjligheter. En annan möjlighet är Trondheim, som ligger cirka 2 timmars bilresa från retreatet. Trondheims transfer kan vara lite mer utmanande. För bekvämlighetens skull vi rekommenderar vi att du bokar hämtning av oss. Denna tjänst är inte alltid möjlig så kontakta oss innan du bokar Trondheim. 

Vi vill att du ska bo hos oss för att verkligen uppleva den fullständiga gemenskapen och unika atmosfären i vårt övernattningstretreat. För att prioritera dem som verkligen vill delta i retreatets helhet och för att skapa en meningsfull upplevelse kan vi inte garantera plats för de som väljer att inte övernatta, till exempel för de som redan bor i Åre eller närliggande områden. Men vi är inte helt emot alternativa arrangemang, så kontakta oss gärna innan du reserverar din plats. Vi kan ge dig mer information och diskutera eventuella alternativ för att passa dina behov.

Det behöver vara minst 8 deltagare för att det ska bli av och max 20 personer

Om oförutsedda händelser, som sjukdom, skulle inträffa och du har ett läkarintyg, erbjuder vi full återbetalning av beloppet du betalat för retreatet, förutom reservationsavgiften. Vi förstår att livet kan vara oförutsägbart och vill göra vårt bästa för att stötta dig i dessa situationer. Om du skulle behöva avboka, gäller följande regler: Om du avbokar inom 48 timmar efter att du har betalat reservationsavgiften återbetalas hela beloppet. Avbokar du 20 dagar eller fler än 20 före retreatets startdatum, får du tillbaka 50% av avgiften. Vid färre dagar kvar än 20 dagar till startdatum återbetalas endast 15% av avgiften, om du inte kan uppvisa ett sjukintyg. 

Självklart, du har alltid möjlighet att skapa din egen tid. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i - vi uppmuntrar till deltagande och vi respekterar din personliga tid. På eftermiddagar och kvällar finns det gott om utrymme för egentid, vare sig det innebär avkoppling i jacuzzin, en stund i bastun eller egentid i ditt rum

Om du väljer vårt 6-dagars yoga-retreat, kommer du att ha två dagar tillägnade fria aktiviteter. Dessa dagar ger dig möjlighet att skapa ditt eget äventyr eller, om du föredrar, att delta i gruppbaserade aktiviteter. Oavsett vad du väljer kommer dessa dagar att ge dig chansen att dyka djupare in i din retreat-upplevelse på ett sätt som passar just dig.

Varför välja yoga retreat på Ängarna 310?

I en stressad värld är Åres Ängarna 310 Yoga Retreat en plats där du verkligen kan koppla av. Sex goda skäl till varför du bör boka ditt nästa retreat hos oss på Ängarna 310 i Åre.

1. Fantastisk miljö Ängarna 

310 är beläget i natursköna Åre, Sverige, omgivet av oändliga vidder. Berg, sjöar och skogar erbjuder dig en perfekt plats för att koppla av, återställa sinnet och förnya din energi. Denna spektakulära miljö erbjuder en idealisk bakgrund för meditation och yoga, vilket gör det till en utmärkt plats att dyka djupt in i din yogapraktik.

2. Kvalificerade yogalärare 

“Yoga med Fia”, er egna certifierade yogalärare som ger högkvalitativa, anpassade klasser som passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna utövare. Hennes pedagogik/metodik är inriktad på att stärka kroppen, lugna sinnet och ge näring till själen, vilket gör det till en vacker upplevelse för varje gäst.

3. Integrerad hälsa

På Ängarna 310 tror vi att hälsa och välbefinnande handlar mycket mer om än bara fysiska övningar. Därför inkluderar vårt retreat-program aktiviteter och måltider gjorda för att stärka hälsan, vi inkluderar meditation, yoga, mindfulness och naturvandringar för att erbjuda en lugn och stressfri chans till bättre hälsa.

4. Avkoppling och lyx 

Förutom yogaklasser och hälsosam mat, har du också tillgång till ett antal lyxiga bekvämligheter. Det inkluderar bastu och utomhusjacuzzi med utsikt över de fina bergen och de vackra höstfärgerna.

5. Gemenskap 

En av de mest värdefulla aspekterna av ett yoga-retreat är gemenskapen. På Ängarna 310 har du möjlighet att träffa likasinnade människor, skapa meningsfulla band och växa tillsammans. Denna gemenskapsskapande aspekt gör retreatet till en mycket mer kraftfull och minnesvärd upplevelse.

6. Hållbarhet

Ängarna 310 är dedikerade till att stödja miljön. Vi praktiserar hållbara metoder i allt vi gör, från att använda ekologiska, lokalt odlade råvaror i vår mat, till att så mycket som möjligt använda grön el. På Ängarna 310 Yoga Retreat kan du förvänta dig att komma bort från vardagens brus, återupptäcka ditt inre lugn, stärka din kropp och själ, samt ta med dig kraftfulla verktyg för att fortsätta din yogapraktik och självvård även efter att du återvänder hem. I en värld där vi ständigt bombarderas av information och krav, är en retreat på Ängarna 310 inte bara en paus – det är en chans att återställa balansen, hitta ny inspiration och komma i kontakt med det som är mest väsentligt för dig. Så varför vänta? Boka ditt yoga-retreat på Ängarna 310 idag och upplev skillnaden själv.

Scroll to Top